Modiga

Vi vill leva som vi lär med en levande feedbackkultur och med öppet sinne mot allt och alla. För oss är ord som jämställdhet och mångfald ett måste om vi ska tänka långsiktigt företagande.

Professionella

Våra utbildningar och tester vilar på beprövad forskning. Vi är också mycket noga med att skydda våra kunders integritet. Kunden är alltid i fokus för oss och det är viktigt att vi levererar det vi lovar.

Öppna

Vi blir mer kreativa, effektiva och motiverade i ett klimat som präglas av högt i tak, kommunikation och tolerans. Vi vill också vara transparanta mot våra kunder när det gäller våra bedömningar, erfarenheter eller kunskap-vi delar gärna med oss.

I balans

Vi tar de tre cirklarna PRIVAT-ARBETE och HÄLSA på största allvar. Som företag måste vi förstå att alla anställda, alla kunder, varje individ har dessa tre cirklar och rubbas någon av dem eller negligeras så påverkas vi alla av detta.

Engagerade

Vi brinner för att utveckla, både individen, företaget och samhället och vi vill vara som en samarbetspartner till våra kunder och ge hela vårt hjärta i varje uppdrag.